Tijdsduur 2:00  |  Pauzes 1

Raymond Paardekooper in concert met het Dutch Junior Musical Ensemble

zaterdag 21 mei 2016 14:00 uur, Theater het Plein, Koningsplein 2, Ridderkerk. Musicalartiest Raymond Paardekooper speelde rollen in onder andere Soldaat van Oranje, Ciske de Rat en War Horse en is momenteel te zien in de musical de Tweeling. Samen met het Dutch Junior Musical Ensemble trakteert hij het publiek op een verrassend concert met acts uit diverse bekende musicals.

> Reserveer uw ticket(s)

Meer over het Ensemble
Het Ensemble wordt gevormd door 26 toptalenten van de Dutch Junior Musical Academy in de leeftijd van 9 tot 16 jaar. Zij schitterden de afgelopen jaren op het podium met diverse concerten met onder andere musicalartiesten Brigitte Heitzer, Linda Wagenmakers en Martine de Jager. Ook was het Ensemble te zien in de musical ‘Alice in Anderland’ en bij diverse optredens op locatie. 

Meer over Raymond
Raymond studeerde aan de Academie voor Drama van de Fontys Hogeschool Eindhoven als acteur/docent drama. Hij was onder andere te zien in de musicals Soldaat van Oranje de Musical, Kruimeltje en Ciske de Rat de Musical en in toneelproducties War Horse, Frederick en Miranda, Pas de Deux en Op het Leven! Daarnaast speelde hij op televisie gastrollen in de series Spangas, Goedenavond Dames en Heren, Love Hurts en Gerede Twijfel. Hij werkte mee aan de speelfilms Vast (winnaar Gouden Kalf 2011 Beste Televisiedrama) en Onder Ons.

Raymond Paardekooper in concert bij DJMA